RETSEPT

Eestipärased hapukapsakoogid Jaga

Hapukapsakoogid on mõnus eestipärane snäkk vahepalaks, eelroaks või miks mitte hommikuks! Hapukapsast on turul müügil külluses, nende koogikeste jaoks on hea valida peenema ribaga ja mitte väga hapu kapsas.
Hapukapsakoogid
9 tk
Koostisosad:
2 muna
1 dl vett
100 g jahu
300 g hapukapsast
1 tl köömneid
1 tl mett või suhkrut
soola
praadimiseks päevalilleõli
Kaste:
4-5 sl hapukoort, rohelise sibula varsi, soola
Valmistamine:
Klopi munad lahti, vispelda kokku vee ja jahuga. Lisa taignale hapukapsas, köömned, suhkur ja maitseks soola. Kuumuta pannil õli, tõsta supilusikaga sellesse koogikesed. Prae mõlemalt küljelt kuldseks, selleks kulub umbes 3 minutit ühel ja 3 teiselt poolt.
Kastmeks haki roheline sibul ja sega hapukoorega. Maitsesta soolaga.