ÜRITUS

Tatra ja rukki ÖKO käsitööleibade õpituba Jaga

16.06.2019 12:00
Kas tahad sel aastal jaanikule minna päris omatehtud tatra- ja rukkileivaga?
Jagatud rõõm on poole suurem ja jagatud toit kolmekordselt maitsvam!
Pagar Võtaks tahab Sinuga enne jaanipäeva jagada õige ja hõrgu käsitööleiva valmistamise nippe, et saaksid perekonda ja sõpru omatehtud maitsva ja tervisliku ahjusooja pätsiga üllatada.
Alates 2013. aastast on Pagar Võtaks ahjudest välja tulnud üle saja tuhande sooja leivapätsi. Meil on kogemust, mida jagada.
Meeleolukal koostegemisel õpime selgeks samm-sammult ise juuretisega gluteenivaba tatraleiva ning rukkitaignast dekoratiivleiva tegemise. Et oleks veelgi erilisem, võlume rukkileivast armsa siilikese. Leivateol, nagu ka kõigi teiste meie küpsetiste puhul, kasutame ainult puhtaid mahetoorained.
Seni, kuni leivad kerkivad, degusteerime Pagar Võtaks imemaitsvaid ja tervislikke tooteid, mekime Biomarketi Deli oivalisi pestosid ja hummuseid, räägime leiva ajaloost, uurime, kuidas leivategu hingestada, laulame leiva sisse küllust, väge ja pereõnne ning rüüpame kõrvale mõnusat taimeteed.
Kohtumispaigaks on Biomarketi hubane pood Balti jaama turu esimesel korrusel.
Töötuppa on vajalik eelregistreerimine hiljemalt 14. juuniks https://forms.gle/eR99RfBpFDthiDpc7
Kõigile registreerunutele saadame arve, mis on vajalik tasuda enne töötoa toimumist.
Töötoa maksumus on 25,- eurot.
Tasub kiirustada, sest kohtade arv on piiratud!
Iga koolitusel osaleja saab kaasa:
- pätsi ahjusooja tatraleiba
- dekoratiivse rukkisiili
- tatraleiva juuretise järgmise leivateo jaoks
- leivateo retseptid
- lõbusa tõendi koolituse läbimise kohta
- võrratu ja hästilõhnava elukogemuse
Õpituba viib läbi kogemustega tootearendaja, Eesti Pagarite Seltsi juhatuse liige Vaike Kilvits.
Vaike on välja töötanud suure osa Pagar Võtaks ÖKO pagaritoodete retseptidest.
Laulu võtab üles Kadri Mägi.