Peetri Lõheäri

Graaviforell

5,72 €
Kogus
Suuruste tabel

Peale lattu jõudmist on valmis väljasaatmiseks 1 tunniga..
Valmis väljasaatmiseks 1 tunniga.
Graaviforell valmistusprotsess algab soolamisest. Enne soolamist veendume, et filee, mida kasutame oleks kõige kõrgemast (Superior) klassist. Meie poolt kasutatavad vikerforellid pärinevad hoolikalt valitud Norra kalakasvatustest ning jõuavad meieni värskena 2-3 korda nädalas. Minimaalne kala kaal, mida me kasutame, on 2 kg. Ainult niimoodi saame kindlad olla, et kala rasvasuse tase, liha konsistents ning maitseomadused vastavad kõige kõrgematele nõudmistele.
Kala soolamise juures kasutame kuivsoolamise meetodit. Erinevalt soolvees soolatud kalast ei kogu kala kuivsoolamise meetodi puhul endasse vett ning seeläbi ei muutu kala vesisemaks ega “võta kaalus juurde”. Pigem vastupidi. Kuivsoolamise meetodi juures tuleb üleliigne vesi kalast välja ning seeläbi muutub ka kala maitsvamaks.
Viimase etapina lisame maitsete täiustamiseks värsket tilli ning musta pipart. Nii sünnibki meie hõrgutav graaviforell.
Graaviforelli puhul kasutame ainult kuivatatud meresoola, pipart, tilli ja suhkrut. Ühtegi E- ega säilitusainet meie oma toodetele ei lisa!
Vaata ka sarnaseid tooteid: Kalatooted ja mereannid.
Tulen ise järele 0,00 €
Vali sobiv kuupäev nädala ulatuses.
Kiirkuller (Tallinn) 5,90 €
Kohaletoimetamine kesklinnast kuni 7 km raadiuses E-P 11.00-20.00. Vali sobiv kuupäev ja ajavahemik..

Loe kohaletoimetamise kohta ›

Kui Te avastate, et ostetud toode Teile mistahes põhjusel ei sobi, on Teil õigus toode tagastada või ümber vahetada 14 päeva jooksul alates selle kättesaamisest..
Loe tagastamise kohta ›