Peetri Lõheäri

Külmsuitsutatud lõhefilee viilud

5,72 € 6,47 €
Kaal
Suuruste tabel

Peale lattu jõudmist on valmis väljasaatmiseks 24 tunniga..
Valmis väljasaatmiseks 24 tunniga.
Enne suitsutamist veendume, et filee, mida kasutame oleks kõige kõrgemast (Superior) klassist. Kasutame Norra kalakasvatustest pärinevat lõhe ja vikerforelli, mis jõuab meieni värskena 2-3 korda nädalas. Lõhe puhul toimetame ainult üle 4 kg kaaluvate kaladega. Ainult niimoodi saame kindlad olla, et kala rasvasuse tase, liha konsistents ning maitseomadused vastavad kõige kõrgematele nõudmistele.
Suitsutamisele eelneb kõigepealt kala kuivsoolamine. Protsess kestab reeglina kaks päev. Seejärel lähevad kalad külmsuitsuahju ca 24 tunniks. Suitsutame vanade heade Käsmu traditsioonide järgi, ehk päris õigete lepahalgudega, mitte suitsuekstraktiga nagu seda teevad mõned suurtootjad. Kogu protsess võtab aega keskeltläbi 3 päeva ning tänu sellele saavutame oma külmsuitsutatud toodete puhul ka võrdlemisi pika säilivusaja. Tasub maitsmist!
Vaata ka sarnaseid tooteid: Kalatooted ja mereannid.
Kiirkuller (Tallinna sisene) 6,90 €
Kohaletoimetamine kesklinnast kuni 7 km raadiuses E-P 11.00-20.00. Vali sobiv kuupäev ja ajavahemik..
Kiirkuller (Tallinna lähiümbrus) 9,90 €
Kohaletoimetamine kesklinnast kuni 15 km raadiuses E-P 11.00-20.00. (Peetri, Tabasalu, Harku, Laagri, Viimsi, Lagedi, Randvere, Saku, Jüri, Saue, Maardu).

Loe kohaletoimetamise kohta ›

Kui Te avastate, et ostetud toode Teile mistahes põhjusel ei sobi, on Teil õigus toode tagastada või ümber vahetada 14 päeva jooksul alates selle kättesaamisest..
Loe tagastamise kohta ›