Hapukapsakoogid on mõnus eestipärane snäkk vahepalaks, eelroaks või miks mitte hommikuks! Hapukapsast on turul müügil külluses, nende koogikeste jaoks on hea valida peenema ribaga ja mitte väga hapu kapsas.
Hapukapsakoogid
9 tk
Koostisosad:
2 muna
1 dl vett
100 g jahu
300 g hapukapsast
1 tl köömneid
1 tl mett või suhkrut
soola
praadimiseks päevalilleõli
Kaste:
4-5 sl hapukoort, rohelise sibula varsi, soola
Valmistamine:
Klopi munad lahti, vispelda kokku vee ja jahuga. Lisa taignale hapukapsas, köömned, suhkur ja maitseks soola. Kuumuta pannil õli, tõsta supilusikaga sellesse koogikesed. Prae mõlemalt küljelt kuldseks, selleks kulub umbes 3 minutit ühel ja 3 teiselt poolt.
Kastmeks haki roheline sibul ja sega hapukoorega. Maitsesta soolaga.