1 suurem lillkapsas
3 spl piiniaseemneid
Pisut õli
Kaste:
50 g siledalehelist peterselli
50 g koriandrit
1 dl oliiviõli
3 küüslauguküünt
1 punane või roheline tšilli
2 väiksema laimi mahl
Maitse järgi soola ja pipart
Valmistamine:
Lõika lillkapsast ca 1 cm paksused viilud ning kasuta ära ka kõik lahti pudenenud õisikud. Pintselda lillkapsad õliga ning grilli meelepäraselt küpseks. Maitsesta soola ja pipraga.
Kastme jaoks eemalda tšillil seemned ja rulli laime tasapinnal, et mahlad paremini välja tuleks. Haki kõik kastme komponendid peeneks ja sega õli ning laimimahlaga või surista kõik komponendid korraga kastmeks köögikombaini abil. Maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri grillitud lillkapsast kastme ja röstitud seedermänniseemnetega.
Retsepti autor: @miaspiration