RETSEPT

Grillitud lillkapsas Cimichurri kastmega (V) Jaga

1 suurem lillkapsas

3 spl piiniaseemneid

Pisut õli

Kaste: 

50 g siledalehelist peterselli

50 g koriandrit

1 dl oliiviõli 

3 küüslauguküünt

1 punane või roheline tšilli

2 väiksema laimi mahl

Maitse järgi soola ja pipart

Valmistamine: 

Lõika lillkapsast ca 1 cm paksused viilud ning kasuta ära ka kõik lahti pudenenud õisikud. Pintselda lillkapsad õliga ning grilli meelepäraselt küpseks. Maitsesta soola ja pipraga. 

Kastme jaoks eemalda tšillil seemned ja rulli laime tasapinnal, et mahlad paremini välja tuleks. Haki kõik kastme komponendid peeneks ja sega õli ning laimimahlaga või surista kõik komponendid korraga kastmeks köögikombaini abil.  Maitsesta soola ja pipraga. 
Serveeri grillitud lillkapsast kastme ja röstitud seedermänniseemnetega. 

Retsepti autor: @miaspiration