RETSEPT

Heeringamarja ja kartuli suupisted Jaga

30 tk

Suviselt õrnadele värske kartuli poolikutele on sätitud soolakas heeringamarjakate - täistabamus taasiseseisvumispäeva suupistelauale!
Värske kartul, sibul ja tilliõisikud ootavad turu köögiviljalettidel, heeringamarja leiad aga Kalasaalist.

15 väikest värsket kartulit
1 väike punane sibul
200 g heeringamarja
3 sl hakitud tilli
2-3 sl hapukoort
kaunistuseks tilliõisikuid 

Keeda koorega kartulid, nõruta ja lase täielikult jahtuda. Haki sibul peeneks ja sega heeringamarja, hakitud tilli ja hapukoorega. 
Lõika kartulid pooleks. Lõika iga kartulipooliku alt ära väike seib, et kartulid ilusti püsti seisaksid. Tõsta heeringamarjakate teelusikaga kartulipoolikutele. Kaunista ampsud tilliõisikutega.