Tainas:
160g jahu
240g piima
1spl suhkrut
1tl küpsetuspulbrit
0,5tl soodat
2spl toiduõli
1 muna
Soola
Vahele:
15 viilu sulatatud juustu
15 viilu peekonit
8-10 muna
Hapukurki
Avokaadot
Rohelist sibulat
Soola
Pipart
Kaste:
Majoneesi
Ketšupit
Marineeritud jalapenot
Valmistamine:
Sega omavahel kokku ühtseks tainaks jahu, piim, suhkur, küpsetuspulber, sooda, toiduõli ja muna. Lisa maitse järgi soola. Küpseta keskmisel kuumusel 14cm läbimõõduga kuldsed pannkoogid. Sellest kogusest peaksid saama 10 tükki. Vahetult peale pannkoogi keeramist pannil lisa sellele sulatatud juustu viilud. Ühele pannkoogile läheb 1,5 viilu. Haki peekon pisikesteks tükkideks ning prae pannil krõbedaks. Pane köögipaberile nõrguma. Järgmiseks valmista munapuder, selleks vispelda lahti munad ning maitsesta soola ja pipraga. Valmista pannil keskmisel kuumusel munapuder. Haki hapukurk ja avokaado pisikesteks tükkideks. Kastme jaoks sega vastavalt maitsele oma vahel kokku ketšup ja majonees. Lisa hakitud jalapeno. Nüüd on tako kokku panemise aeg. Võta kätte pannkook nagu tako ja pane selle keskele munapuder, kaste, hapukurk, avokaado, peekon ja hakitud roheline sibul.
Pildid ja retsept: Sandra Daškova