Koostisosad:
400g lõhet
Oliivõli
4 küüslaugu küünt
400ml toidukoort
2dl juustu
Peotäis päiksekuivatatud tomatit
Peotäis kappareid
Peotäis beebi spinatit
Soola
Pipart
Valmistamine:
Vajadusel puhasta kala luudest, lôika meelepärased tükid. Aja pann koos oliivôliga kuumaks, pane kala pannile nahk allpool, küpseta keskmisel kuumusel kuskil 5-7 minutit (olenevalt suurusest) ja teiselt poolt 2-3 minutit. Tõsta kala pannilt. Samas pannis kuumuta hakitud küüslauk, lisa toidukoor ja juust ning kuumuta kuni juust on sulanud. Lisa kastmesse hakitud päiksekuivatatud tomatid, kapparid ja beebi spinat. Sega läbi ja maitseta soola ja pipraga. Tõsta kala tagasi pannile kastmesse. Kaunista rohelisega ja naudi!
Pildid ja retsept: Sandra Daškova