RETSEPT

Juustune lõhe kapparitega Jaga

Koostisosad:

400g lõhet

Oliivõli

4 küüslaugu küünt

400ml toidukoort

2dl juustu

Peotäis päiksekuivatatud tomatit

Peotäis kappareid

Peotäis beebi spinatit

Soola

Pipart

Valmistamine:

Vajadusel puhasta kala luudest, lôika meelepärased tükid. Aja pann koos oliivôliga kuumaks, pane kala pannile nahk allpool, küpseta keskmisel kuumusel kuskil 5-7 minutit (olenevalt suurusest) ja teiselt poolt 2-3 minutit. Tõsta kala pannilt. Samas pannis kuumuta hakitud küüslauk, lisa toidukoor ja juust ning kuumuta kuni juust on sulanud. Lisa kastmesse hakitud päiksekuivatatud tomatid, kapparid ja beebi spinat. Sega läbi ja maitseta soola ja pipraga. Tõsta kala tagasi pannile kastmesse. Kaunista rohelisega ja naudi!

Pildid ja retsept: Sandra Daškova

Balti Jaama Turg. 5157211