Põhi:
Sisu:
Lisaks:
Sega jahu ja sool omavahel. Lisa või ja näpi taigen puruseks kuni võitükid on hernetera suurused. Lisa jaokaupa vesi ja mätsi kuni tainas on ühtlane (kogu vett ei pruugi vaja minna!). Pane taigen külmkappi seisma. Eemalda õuntelt süda ja lõika viiludeks. Õunaviilud sega suhkru, kaneeli ja maisitärklisega. Võta taigen külmast ja rulli ringikujuliseks kettaks. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning kata jõhvikamoosiga jättes ääred 4-5 cm ulatuses puhtaks. Lao jõhvikamoosi peale õunaviilud, tõsta taigna ääred üles õuntele. Klopi muna lahti ning pintselda taignaääred. Peale raputa suhkrut. Küpseta ahjus ca 45-55 minutit. Tõsta galette ahjust välja ja lase jahtuda. Serveeri vaniljejäätisega.